+4 Lajk
pitao u Bolesti želuca od
rekategorisano od

Već par dana imam bol u grlu, kao da gori slično prehladi. Sa unutrašnje strane usana imam bolno crvenilo. Prošle godine sam imala isti problem ali samo sa grlom, doktor je dijagnozirao povrat želučane kiseline, sve je riješeno lijekovima. Interesuje me da li kiselina može biti toliko jaka da sprži i meko tkivo u ustima? Šta da radim?

2 Odgovora

0 Lajk
odgovoreno od (56.7k poena)
 
Najbolji odgovor

Pozdrav, savjetujem da pročitate već otvorenu diskusiju na temu: Žgaravica (kiselina u želucu) prirodno liječenje, u kojoj možete naći opširne odgovore o liječenju žgaravice.

+2 Lajk
odgovoreno od (27 poena)
Za kiselinu ili žgaravicu probajte piti jednu kašikicu kukuruznog brašna sa čašom vode ujutru na prazan stomak 40 dana.Mojoj komšinici je pomoglo !!!!!!!!
komentarisano od
pa od kukuruznog brasna meni je samo jaca kiselin,sta dalje??'
komentarisano od
za žgaravicu pomaže koštica od masline pojesti 2do3 masline i progutati košticu to je provereno
komentarisano od
za bol u grlu bjeli slez ali koren od bjelog sleza je odlična stvar u mlaku vodu prokuhanu 2 deci staviti 1 malu kašikicu i nek stoi 2 sata i onda ispirati grlodržati što duže skroz dole u grlu i možete progutati čaj više puta na dan

2.9k pitanja

3.1k odgovora

315 komentara

6.1k korisnika


Pozdrav !

Ako ste novi ovdje, molimo vas da se prvo upoznate sa pravilima ponašanja zajednice.

Ako i Vi imate neko pitanje budite slobodni pitati...

Prije nego postavite Vaše pitanje molimo koristite naprednu pretragu, možda već imamo otvorenu diskusiju na temu vašeg pitanja
...